Bedankt voor de verjaardagswensen frans

18.01.2019
465

Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden. Ik denk aan je. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving.

Van harte gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Je pense à toi et espère que tu te sentiras mieux très bientôt. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Bedankt voor de uitleg.

Het spijt ons zeer over jouw tragische verlies te moeten horen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Aux trs fiers parents de Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Aux trs fiers parents de Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Bedankt voor de fijne samenwerking.

We wisten dat je het zou halen. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! Gebruikelijk in Groot-Brittannië bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Ik denk aan je. Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt?
  • Krijg een betere vertaling met menselijke bijdragen.

Menselijke bijdragen

Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Vous êtes vraiment trop aimables! Passe une merveilleuse journée! Félicitations pour vos fiançailles. Merci de votre visite. Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk!

  • Nederlands Bedankt voor uw bezoek.
  • Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrièrestap.

Als blijk van onze dankbaarheid. Als blijk van onze dankbaarheid. Nous sommes sous le choc d'apprendre le dcs si soudain de Erg bedankt voor de uitnodiging. Als blijk van onze dankbaarheid.

Zojuist vertaald

Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Nederlands Iedereen nogmaals hartelijk bedankt voor de warme steunbetuigingen. Passe une merveilleuse journée! Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk. Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrire. Nederlands Bedankt voor uw suggestie. Frans Merci pour ton explication. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe carrirestap.

Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten: Merci pour votre cadeau. Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de carrière.

Bedankt voor uw aandacht. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene.

Gelukwensen - Academische Prestaties Van bedankt voor de verjaardagswensen frans gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Frans Je vous remercie de votre attention! Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma. Frans Je vous remercie de vos conseils. Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma.

Je te souhaite bonne chance et tout le succès que tu mérites dans Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrière.

Nederlands Bedankt voor deel één.

Nederlands Bedankt voor de inlichting? Bedankt voor het antwoord. Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

  • Joe jackson is she really going out with him youtube
  • Wat is er te doen in oss
  • Zack en quack dvd nederlands
  • Feitjes en weetjes over de tweede wereldoorlog