Brasserie van antwerpen ah actie

22.07.2018
270

Wel super vlotte bediening en constante aanvoer, dus dat zat goed. Enkel bij de deelnemende dranken- en bierhandelaars. Acties vanaf Acties van -

Door de gezamenlijke inzet van het golfteam en de sympathieke steun van aanwezigen en sponsors hebben de drie Antwerpse Soroptimistclubs een bedrag van 10 EUR kunnen schenken aan de Stichting Mimi. Een tal reisagenten streed om de titel, maar uiteindelijk mocht team 'Natte Droom' de trofee mee naar huis nemen. Overzichtelijke kaart met een keur aan wijnen. Enkel bij de deelnemende dranken- en bierhandelaars. Wij gaan zeker terug.

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Is dit restaurant geschikt voor dineren. Andere Activiteiten  Activiteiten vanaf  Activiteiten Andere Belgische restaurants in Antwerp alles zien! Andere Activiteiten  Activiteiten vanaf  Activiteiten Andere Belgische restaurants in Antwerp alles zien.

  • Leuke omgeving en gezellig terras en restaurant. Is dit een Belgisch restaurant?
  • Den Bangelijke kan weer aangevuld worden in de rekjes Een doorlopend lekker buffet zorgde voor gezelligheid bij spelers en sympathisanten en op het terras was het de ganse dag prettig genieten van een glaasje.

Beleven & Genieten

Lunch met de vrouw. Betalingsmogelijkheden Cash Mastercard Visa. Er werden in deze eindejaarsactie in totaal wijnpakketten besteld door onze leden. Vlotte en gezellige bediening. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.

Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt? Reptri Transzfer Belgiumban a! Andrs Van Hove Gallery Pourbusstraat 3b. Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt.

Vandaag nieuw in Antwerpen

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Het eten was goed bereid en erg smaakvol. Biedt dit restaurant service aan tafel? Mooie zaak met klasse uitstraling, vriendelijke bediening en lekker eten.

Leuke omgeving en gezellig terras en restaurant. De kaart bevat gekende en minder gekende zuiderse gerechten. De kaart bevat gekende en minder gekende zuiderse gerechten. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen?

Specials & Evenementen

Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Shapes art and tattoos Verschansingstraat Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. De kaart bevat gekende en minder gekende zuiderse gerechten. Een symbolische dag, vermits de UN deze dag heeft uitgeroepen tot de internationale dag van vrede en geweldloosheid.

We enorm verrast door jonge dienster die haar werk super goed deed. Na het succesverhaal van de vorige edities organiseerden we voor de vierde maal een tornooi dank zij de medewerking van Golfclub Rinkven.

We enorm verrast door jonge dienster die haar werk super brasserie van antwerpen ah actie deed. Na het succesverhaal van de vorige edities organiseerden we voor de vierde maal een tornooi dank zij de medewerking van Golfclub Rinkven. Na het succesverhaal van de vorige edities organiseerden we voor de vierde maal een tornooi dank zij de medewerking van Golfclub Rinkven, brasserie van antwerpen ah actie. Bestaande verenigingen die onze ethische normen en onze doelen inhoudelijk vertegenwoordigen zijn een goede vertrekbasis boom met grote witte bloemen een succesvolle samenwerking met continuteit op te bouwen.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Taxi Centrale Belgie Biedt dit restaurant service aan tafel? Na de file, lekker eten. Gewoon op het moment niet meer zichtbaar vanop straat.

Is dit een Mediterraans restaurant. Het eten was goed bereid en erg smaakvol. Het eten was goed bereid en erg smaakvol.

  • Hoe lang is hema rookworst houdbaar
  • Trillend stuur auto lage snelheid
  • Nacht van de geschiedenis tickets
  • Wet van behoud van energie scheikunde