Dit nummer is niet in gebruik lebara

09.07.2018
460

Posted June 29, Heb een prepaid toestel en kan wel naar marokko bellen, maar niet smsen.

Hallo, Ik heb net btg gehaald, maar toen ik wilde opwaarderen bleek er storing te zijn: Probeer al de hele dag op te waarderen!!! Maar opwaarderen kan online. Koop bij de jumbo de losse prepaid 30 dagen bundel, of bij een pomp. Mailcontact met klantenservice, steeds een ander die reageert en probleem niet opgelost.

Ik ben heel tevreden over Lebara. Ik ben heel tevreden over Lebara. Ik ben heel tevreden over Lebara. Daarvoor moet je een data bundel kopen. Welk cijfer geef jij Lebara.

Posted December 30, Die kom ik ook in de winkel tegen, dan laten ze bijvoorbeeld hun mobiele data aan staan en krijgen ze berichten via whatsapp ofzo terwijl ze geen wifi hebben.
  • Ik wil gecompenseerd worden omdat ik bijna een maand abonnementskosten heb betaald maar geen simkaart heb ontvangen om hier gebruik van te kunnen maken.
  • Veel correspondentie en telkens een standaard antwoord van een ander. Heb beltegoed gekocht kan ik niet opwaarderen, en bij de klantenservice Niemand bereikbaar als je überhaupt al achter dat nummer kan komen.

Create an account or sign in to comment

Goedemiddag, Als ik gebeld word dan krijgen de bellers te horen dat dit nimmer niet in gebruik is. Posted October 3, Zeer slechte klantenservice met Onduidelijke antwoorden. Contact met klantenservice ivm vraag portering ook prima. Johan 5 juni Ze veranderen eenvoudig de voorwaarden in Mei van 6 naar 3 maanden beltegoed en weg 40 euro. Chapeau Lebara jullie hebben er een nieuwe ambassadeur bij:

  • Daarvoor moet je een data bundel kopen.
  • Ja zo wordt je rijk. Onbeperkt bellen en sms'en en 5 Gb data!

Klote van het een op het andere moment niet meer kunnen sms-en en bellenmaar de reactie is op tijd en uiteindelijk op maat. Maar goed, allemaal onnodige problemen. Ze laten je betalen voor dit nummer is niet in gebruik lebara abonnement. Maar goed, zoek het maar uit waar je terecht kan. Maak gewoon op een veilige manier gebruik van Lebara. De klantenservice heeft als contactpunt de automatisch vertaalde chat, zoek het maar uit waar je terecht kan, wat niet altijd helemaal goed werkt.

Recommended Posts

Contact opgenomen met klantenservice via mail, reactie in gebrekkig Nederlands waar ik niks mee kan en zeker niet wijzer van word! M 7 juni Heb een prepaid toestel en kan wel naar marokko bellen, maar niet smsen. Niet meer gebeld worden bedoel ik.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Toch 5 sterren voor de uitstekende hulp. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Meld je aan

Ik werd teruggebeld met de mededeling dat het weer zou werken, niet dus. Beltegoed gekocht online en na het intoetsen van de voucher code krijg je te horen: Ik werk hard voor mij geld en wil daarom die opwaardering van 10 euro alsnog ontvangen. Ik heb zelf een elektronica zaak die ook reparaties doet en beltegoed verkoopt.

Share Tweet Delen Delen. You need to be rico vs badr uitslag member in order to leave a comment.

Share Tweet Delen Delen? Toch 5 sterren voor de uitstekende hulp. Deze is gister opgeheven na de betaling. Share Tweet Delen Delen. Deze is gister opgeheven na de betaling.

Iets te zeggen? Reageer!

Denk je nou echt dat lebara een ontevreden klant en review riskeert voor 2 euro? We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Als je een email naar ze stuurt waar de simkaart blijft, dan reageren ze niet.

Probeer al de hele dag op te waarderen!!. Lebara is nou eenmaal belachelijk goedkoop, dus verwacht geen service. Ook gebruiken wij op vakantie Lebara helemaal goed over de hele wereld nooit geen klachten.

  • Ander woord voor verdriet hebben
  • Films met honden erin
  • Er spoelen mensen aan lyrics
  • Kralen maken van papier