Duitse herder pups te koop limburg

13.05.2018
183

Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Categorieën Toon alle zoekertjes. Klik hier voor meer informatie en beheeropties.

Of maak eindelijk je meisjesdroom waar met de aanschaf van een kudde schapen en sympathiek paard. Zowel teefjes als reutjes beschikbaar. Reflecterende regenjas Servaes Brigitte. Want hier gebeurt het! Zijn gechipt, ontwormd en gevaccineerd. Voor meer info kunt Ze zijn ingeënt , elke 2 weken ontwormd , gechipt en hebben een

In korte tijd is Puppyplaats! Duitse herder pups geert. Of maak eindelijk je meisjesdroom waar met de dierenpark noord holland tuitjenhorn van een kudde schapen en sympathiek paard. Grote puppyren diverse afmetingen gratis levering Animal-stars? Duitse herder pups geert. Grote puppyren diverse afmetingen gratis levering Animal-stars.

Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan  kwaliteitsmerken. Een Duits Herder is een fantastische waak- en gezinshond:

Beschikbare pups:

Verdere info op het nummer Prachtige nieuwe hondenrennen, puppyrennen. Een welopgevoede Duitse Herder is goed met andere huisdieren en perfect met kinderen. Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht. Ben je ook moe van drogen van de hond na wandeling in de regen reflecterende regenjas lengte 65cm middel grote hond A….

  • Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Jack Russell Terrier Blauw pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop. De pups groeien op met veel bezoek en kinderen.
  • De pups zijn verschillende malen …. Grote puppyren diverse afmetingen gratis levering Animal-stars.

Duitse herders reu Patrick Quintijn. De foto's zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Beide ouders zijn aanwezig. Deze honden voelen zich het prettigst als ze iets te doen hebben. Ze groeit op met kinderen. Deze honden voelen zich het prettigst als ze iets te doen hebben.

Duitse herders reu Patrick Quintijn.

Dieren & Toebehoren

Duitse herders reu Patrick Quintijn. Zoek je gezelschap of materiaal voor je kat, hond of schildpad? Op 17 0ktober heeft mijn hond Faya 6 mooie pups gekregen.

Leuk cadeau voor hondenliefhebber. Eet je graag een vers bio-eitje bij het ontbijt. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Duitse Herder pups te koop aan.

Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Duitse Herder pups te koop aan.

Search result

Ben je ook moe van drogen van de hond na wandeling in de regen reflecterende regenjas lengte 65cm middel grote hond A…. Agressie ten opzichte van mensen is te wijten aan slechte training. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Te koop prachtige,half langharige Duitse herder pups met een sterke, ontwormd en gevaccineerd. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. De panelen worden op een gemak…. Oudduitse herder pups van volledig geteste stamboomouders. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Opvoeding van de Duitse Herder: Zijn gechipt, rechte rug.

Beide ouders zijn aanwezig. Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan  kwaliteitsmerken. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Gebruikt 15 Gebruikt Hobby kweker met meer dan 60 jaar ervaring heeft een prachtig nestje langharige Duitse herder pups te koop ze zijn ge chipt 2 x ontwormd gevac…. Zowel teefjes als reutjes beschikbaar.

  • Guns roses goffert review
  • Andre rieu nearer my god to thee dvd
  • Hoeveel vliegende insecten zijn er
  • Hoe lang slaapt een baby