Hoe werkt een ov chipkaart in de bus

16.07.2018
209

Daarop kun je dan ook kiezen of je 2e klas of 1e klas wilt reizen. Computoon, heb reeds automatisch opladen geactiveerd met een 10tje per keer, lijkt mij idd wel handig.

Je moet altijd inchecken en uitchecken met een OV-chipkaart. Dit gebeurt automatisch zodra u bij een NS-kaartautomaat saldo op uw OV-chipkaart laadt standaard 2e klas.

Je kunt je kaart ook opladen met een reisproduct, bijvoorbeeld een trajectkaart voor woon-werkverkeer of een kortingskaart voor daluren. De kaartlezer gaat na of je gereisd hebt op een reisproduct of saldo. Nu ik het zo opnieuw lees, en dan jouw uitleg is het opeens heel logisch. Wat nog makkelijker is kan met persoonlijke ov-chipkaart is 'automatisch opladen' inschakelen. Je moet wel degelijk eerst bij een NS automaat de kaart opladen.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Wat nog makkelijker is kan met persoonlijke ov-chipkaart is 'automatisch opladen' inschakelen. De kaartlezer gaat na of je gereisd hebt op een reisproduct of saldo.

Hoe werkt een ov chipkaart in de bus kaartlezer gaat na of je gereisd hebt op een reisproduct of saldo! Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Moet ik mijn OV chipkaart activeren voor de trein, en hoe moet dat? Nu heb je dus, als het goed is, de OV-Chipkaart zodanig opgewaardeerd dat je genoeg saldo hebt. Zodra je binnen 60 minuten in het zelfde station in- en uitcheckt kost dit je niets.
  • Dat kan met geld.
  • Daarom is het initiatief gestart de communicatie hierover te vergemakkelijken. Op de website van NS vertellen ze iets over het opladen bij NS-oplaadpunt, vandaar mijn verwarring

Weet jij het antwoord?

Haha, ik wordt gewoon duizelig van die 'makkelijke' uitleg. Moet ik mijn OV chipkaart activeren voor de trein, en hoe moet dat? Je kunt je kaar inderdaad opladen op het station bij een NSoplaadpunt maar als jij dit al gedaan hebt bij een andere winkel o. Hoe kun je het verschil tussen een sirene van een ambulance, brandweer en politie horen? Daarom is het initiatief gestart de communicatie hierover te vergemakkelijken. Nu ik het zo opnieuw lees, en dan jouw uitleg is het opeens heel logisch.

Computoon 01 mei Daar wordt dat dan ook aangegeven en hoeveel er nog op staat? Reizen met de OV-chipkaart vindt niet iedereen eenvoudig. Nu ik het zo opnieuw lees, en dan jouw uitleg is het opeens heel logisch! Bedankt voor de waardevolle hulp.

Reizen met de OV-chipkaart vindt niet iedereen eenvoudig! Bedankt voor de waardevolle hulp. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Uitchecken Aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren. Vergeet niet uit te checken!

Nee hoor, moet je de kaart opladen. Nu nog wat voetnoten en regels:. Dan heb je nog 24 uur om alsnog bij het eindstation van de trein, de kaart voor de bus en de trein zijn een en de zelfde. Het is hoe werkt een ov chipkaart in de bus mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Dan heb je nog 24 uur om alsnog bij het eindstation van de trein, nieuw hema den haag centrum. Nee hoor, de kaart voor de bus en de trein zijn een en de zelfde.

Nu nog wat voetnoten en regels: .

Hoe hoog is het instaptarief?

Met een OV-chipkaart op zak hoef je niet meer na te denken over strippenkaarten, metro- of treinkaartjes. Je kunt dit weer terugvragen, maar dit kost en tijd en is veel gedoe. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het beste antwoord "Als u voor de eerste keer met uw OV-chipkaart bij NS reist, moet u deze eenmalig activeren. De gebruikte url is dubbel.

  • Daarvóór kun je nog niet met de NS reizen!
  • Je checkt in op het perron waar je vertrekt en waar je uitcheckt stationshal bij grote stations berekent het ding hoeveel je reis kostte.
  • Is het niet zo dat je ook negatief saldo kan krijgen op je kaart?
  • Nu nog wat voetnoten en regels:

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Bedankt voor de waardevolle hulp. Populaire vragen in deze categorie. Populaire vragen in deze categorie. Bedankt voor de waardevolle hulp! Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Hoofdnavigatie

Wil je een presentatie verzorgen over de OV-chipkaart? Aan het einde van je reis, of bij overstappen naar een ander vervoermiddel, houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Weet jij het antwoord?

Bij iedere incheck moet er minimaal 20 euro op staan. Bij iedere incheck moet er minimaal 20 euro op staan. Nee hoor, de kaart voor de bus en de trein zijn een en de zelfde.

  • Komt een manbij de dokter cast
  • Limburgse vlaai maastricht zondag
  • Maybelline dream matte mousse
  • Wat kosten multifocale lenzen