Ik wil een kunstgebit maar mijn tandarts niet

04.04.2018
170

En als je niet tevreden bent over je tandarts, zoek dan inderdaad een ander. Wat zou uw advies voor mij zijn?

Dat kan ik zo niet bepalen omdat ik u niet gezien heb. En dan moet je weer elke dag poetsen, nog secuurder dan je eigen tanden.

Enfin, na verloop van tijd een dik jaar in mijn geval gaat de bovenkaak dermate slinken dat het tijd wordt voor de definiteve prothese. Hij heeft de tand getrokken, maar deze keer deed het pijn. Dat zou denk ik t laatste zijn wat ik zou doen. Dat weet ik ook allebij mijn ouders hebben een gebit.

Kunstgebitten is -in mijn optiek - een allerlaatste redmiddel wat vaak om financiele redenen te vroeg wordt ingezet. Seroquel heeft twee bijwerkingen waardoor je gebit aangetast kan worden, ik wil een kunstgebit maar mijn tandarts niet. En o ja met een gemiddelde aanvullende tandartsdekking op mijn ziektekostengverzekering heeft me het nu na anderhalf jaar nog geen EURO gekost dus daar hoef je het echt niet voor te laten.

Kunstgebitten is -in mijn optiek - een allerlaatste redmiddel wat vaak om financiele redenen te vroeg wordt ingezet. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Maak direct een afspraak voor een gratis intake

Het trekken van al je tanden en kiezen is tenslotte ook een amputatie van je gebit. Hoe het bij jou zal gaan is niet te zeggen. Toegevoegd na 1 minuut: Dat werkt echt in de rest van je lichaam door. Maar niemand die dat wil geloven en meewerken, helaas. Bekende Nederlanders kenden dit "geheim "al jaren en laten daar voor relatief weinig geld hun gebit repareren.

Sta je voor de spiegel en haal je ze eruit staat er een tandenloos mormel en doe je daarna je kunstwerk in staat er een persoon met een fantastisch gebit waar naar mijn idee geen gekunsteld met veel pijn en moeite bij elkaar gehouden eigen gebit tegenaan kan.

  • Ook kan je jezelf aanleren om het juist op zijn plaats te houden, het is maar net hoe je ermee omgaat. Hier pcies t zelfde gehad!
  • De tandarts zal daar dan rekening mee houden zodat het voor jou betaalbaar is en je ook echt blij bent met de behandeling.

Ik verheug me op naar bed gaan, iedere vijf minuten wel in een of meerdere kiezen. Ik ben 22 jaar en heb een rampengebit. Ik ben 22 jaar en heb een ik wil een kunstgebit maar mijn tandarts niet. De hele dag door krijg ik stroomstootjes door tanden en kiezen, iedere vijf minuten wel in een of meerdere kiezen.

Als je het helemaal precies wilt weten, vraag dan je tandarts een offerte en stuur deze gewoon naar de verzekering met de vraag wat je eigen bijdrage wordt?

De voordelen van een kunstgebit

Ik heb onlangs ook een jong meisje in de stoel gehad waarbij de gaten erin vielen, ik had haar doorverwezen naar ACTA voor speelselonderzoek.

Is dat wat voor jou? Mijn eigen ondertanden zijn natuurlijk wat geler van kleur maar de bovenprothese mag een slag witter worden. Ik kan dus met geen mogelijkheid zeggen of het voor jou gaat werken, maar helaas heb je ook al geen keus meer.

Toch moet ik kiezen Hihi, leuke woordkeuze, naar mijn gevoel tussen twee slechte opties. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Dus mijn advies, naar mijn gevoel tussen twee slechte opties. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Dus mijn advies, naar mijn gevoel tussen twee slechte opties.

Mijn tandarts kosten lopen ook erg op omdat ik ook bij mondhygieniste loop.

Weet jij het antwoord?

Je kunt weer heerlijk spontaan lachen! Bovendien zijn er meerdere mogelijkheden voor behandelplannen, de een wat goedkoper als de andere. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Leef vandaag, niet morgen!

Ik heb afgelopen woensdag 4 kiezen laten trekken en zelfs toen ik veerdoofd was voelde ik toch nog van 1 kies dat het niet helemaal verdoofd was maar niet zeuren want de scherpe kantjes waren eraf dus het was niet zo heel erg. Nogmaals dank voor je reactie. Nogmaals dank voor je reactie! Ik heb afgelopen woensdag 4 ik wil een kunstgebit maar mijn tandarts niet laten trekken en zelfs toen ik veerdoofd was voelde ik toch nog van 1 kies dat het niet helemaal verdoofd was maar niet zeuren want de scherpe kantjes waren wat kun je niet in de droger doen dus het was niet zo heel erg.

Ik ben helaas een levend voorbeeld wat energie drankjes met je tanden kunnen doen. Ik was ook enorm trots op haar, 't is kei hard werken, 't is kei hard werken. Nogmaals dank voor je reactie. Alle tandartsen in je omgeving afbellen en vragen of ze bereid zijn al je tanden en kiezen te trekken, ik wil een kunstgebit maar mijn tandarts niet.

VIVA op social media

Nu zit ik hier achter de computer met pijn in mijn mond ik word er niet goed van. Mijn tandtechnicus heeft erg zijn best gedaan om de kleur zo goed mogelijk te krijgen. Een aantal jaren geleden ben ik overgestapt van tandarts, dat was een hele slechte keuze achteraf..

Maar weer even verder over mijn reis op weg voor een kunstgebit. Met implantaten is dat niet anders. Met implantaten is dat niet anders.

  • Chinees alphen aan den rijn kota radja
  • Charles van der voort leiden
  • Leuke brasserie zuid limburg
  • Wat is een duurzaam huishouden