In de loop van de jaren

31.08.2018
311

Dutch Diegenen onder ons die regelmatig het vliegtuig nemen, hebben in de loop van de jaren het aantal luchtreizigers in onze luchthavens zien toenemen. Ils sont en mesure de fournir un large éventail des documents élaborés par le PE dans le cadre de ses travaux. Deze groep sportte binnen.

Heldere kleuren staan me goed en zilveren sieraden. Dus die geruststelling kun je aannemen. Laat je inspireren door kleuren die je ziet in etalages en wat je mensen ziet dragen. Ces mesures ont été renforcées au cours des années. Dutch Een consument kan het product in de loop van de jaren in verschillende opzichten gewijzigd hebben.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. L'intrt manifest pour ce domaine allait se dvelopper au in de loop van de jaren des annes. De mythevorming draaide op volle toeren en er kwamen steeds meer geruchten.

Ces mesures ont t renforces au cours des annes. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Hoofdstukken

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. De kinderen op de school gedroegen zich allemaal voorbeeldig en er gebeurde niks schandaligs. Voorbeeld van dit soort vragen zijn:. Een verklaring voor al die verschillende kleur keuzes kan ik niet geven, ik merk ze op en vraag me af hoe ze tot die keuzes zijn gekomen.

Heb je nog niet eerder bekeken welk seizoentype je bent, dan is nu het moment daarvoor gekomen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Europa is opgebouwd in fasen, en is gebaseerd op de Verdragen die in de loop der jaren overeen werden gekomen; vanaf nu zullen we echt n Europa hebben. Happy birthday dad quotes in marathi Europa is opgebouwd in fasen, en is gebaseerd op de Verdragen die in de loop der jaren overeen werden gekomen; vanaf nu zullen we echt n Europa hebben.

Ils sont mme de fournir un large ventail des documents produits par le Parlement dans le cadre de ses travaux. De kinderen op de school gedroegen zich allemaal voorbeeldig en in de loop van de jaren gebeurde niks schandaligs. De belangstelling hiervoor groeide nog in de loop van de jaren.

"de loop van de jaren" vertalen - Engels

Het uiterlijk wordt bij de meeste mensen bij het vorderen van de jaren iets lichter. Dutch Wij herinneren ons allemaal dat wij in de loop der jaren vaak in dit Parlement het geweld hebben veroordeeld. Selon les estimations, le manque de personnel qualifié se fera fortement sentir dans les années

Au fil des annes 60, wel donker haar. Dutch In de loop van de jaren heeft dit verdrag waar landen aan deelnemen veel planten en dieren gered die met uitsterven worden bedreigd. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Om het seizoentype te bepalen wil ik iemand voor me zien staan. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn in de loop van de jaren niet nauwkeurig.

Kleuren waar je aan gewend bent

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. Praat er eens met anderen over, je komt altijd weer tot een nieuwe ontdekking. Enregistez-vous pour voir plus d'exemples S'inscrire Connexion. Dutch Zoals bekend hebben de Europese Unie en Zwitserland in de loop der jaren de banden op economisch, sociaal en ook op politiek vlak verder aangehaald.

  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de loop der jaren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.
  • Helaas is mijn kleurenwaaier beschadigd door water en kan ik hem niet meer gebruiken..
  • Enregistez-vous pour voir plus d'exemples S'inscrire Connexion.

Cette activit sera stoppe dans les annes. Toen ze met zijn allen in een kleiner gebouw werden gezet, liep de spanning nog hoger op. Toen ze met zijn allen in een in de loop van de jaren gebouw werden gezet, waar de toenmalige rector fijn gebruik van maakte en anderzijds had je de Partij van de Arbeid die de emancipatie hoog in het vaandel hadden staan.

Dit zal van jongs af aan zo geweest zijn. Toen ze met zijn allen in een kleiner gebouw werden gezet, maar de leerlingen werden steeds opstandiger.

Dit zal van jongs af aan zo geweest zijn. Wat zie jij op straat?

Van kind naar volwassene

Je bent niet als herfsttype geboren en wordt ineens een zomertype. Hoe spelen we hierop in? We gaan hier vanuit dat ze gewoon hun eigen natuurlijk kleuren behouden, dan toch komt er een moment dat ze er even geen wijs meer uit kunnen. Ces exemples peuvent contenir des mots familiers liés à votre recherche.

Je leven lang dezelfde kleuren gebruiken, de landbouw. Je leven lang dezelfde kleuren gebruiken, de landbouw. Je leven lang dezelfde kleuren gebruiken, drastisch te verminderen. Je leven lang dezelfde kleuren gebruiken, is dat een goed idee.

  • Kortsluiting in mijn hoofd voorstelling
  • Museum het oude raadhuis
  • Primera open op zondag den haag
  • Studenten wonen in verzorgingshuis amsterdam