Iphone muziek overzetten naar nieuwe iphone

09.11.2018
146

Volg de stappen tot u het scherm 'Apps en gegevens' ziet en tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug'. Wed Oct 03 Het kan eventjes duren voordat deze reservekopie gemaakt is.

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Volg de stappen tot u het scherm 'Apps en gegevens' ziet en tik op 'Zet iCloud-reservekopie terug'.

U kunt de muziekbestanden die u wilt overzetten naar de pc selecteren door in het selectievakje ervoor te klikken. Cookies op Reshift websites. Het scherm 'Hallo' verschijnt. Als u meerdere apparaten hebt, moet u de toegangscodes van deze apparaten mogelijk ook invoeren. Voordat je informatie overzet via iTunes adviseert Apple altijd de laatste versie van zowel het iPhone-besturingssysteem iOS als iTunes te installeren.

U heeft alle vrijheid in de wereld om zo vaak als u wilt van telefoon te veranderen. Dan mt het gewoon goedkomen. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Dan mt het gewoon goedkomen. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

De iPhone vraagt je nu op welke wijze je het apparaat wilt configureren. Download Hoe muziek van iPhone naar iPhone over te zetten met behulp van Telefoon Overdracht is eenvoudig, gewoon: Schrijf het wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats.

Twee manieren om muziek van iPhone naar iPhone over te zetten

Het is alleen mogelijk data over te zetten via iCloud als je een iCloud-account hebt. Dan kom je daarna in het startscherm van je nieuwe beste vriend terecht. Het apparaat moet automatisch worden herkend. In dit geval is het echter handiger de back-up handmatig aan te zetten. Klik hiervoor altijd op het eject-icoon die achter je iPhone aan de linkerzijde van het scherm wordt weergegeven.

  • Telefoon OVerdracht is speciaal ontworpen om bestanden tussen telefoons super eenvoudig uit te wisselen.
  • De configuratie voltooien Houd de twee apparaten dicht bij elkaar terwijl uw informatie, instellingen en wachtwoorden worden overgezet. Stel jij je nieuwe iPhone helemaal als nieuw in?

Slim is dan ook om voor uw iPhone eerst een selectie te maken van muziek, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld, en alleen deze muziekselectie op uw iPhone te zetten. Je kunt hierna de iPhone gebruiken. Slim is dan ook om voor uw iPhone eerst een selectie te maken van muziek, en alleen deze muziekselectie op uw iPhone te zetten, en alleen deze muziekselectie op uw iPhone te zetten, iphone muziek overzetten naar nieuwe iphone. Klik op het apparaatsymbool in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster.

Voor functionele en analytische doeleinden.

Wat u kunt synchroniseren met iTunes

Zo kan materiaal foto's, muziek en apps dat is opgeslagen in iCloud, automatisch weer worden gedownload naar uw apparaat.

Dan downloadt de telefoon automatisch alle apps die ook op je oude telefoon stonden, inclusief de door jouw aangepaste instellingen. Log tijdens dit proces in met hetzelfde account als waarop je bent ingelogd op je oude iPhone.

Schrijf het wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen? Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, internet en thuisnetwerk, internet en thuisnetwerk, iphone muziek overzetten naar nieuwe iphone.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Schrijf het wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats.

Plaats een Opmerking

Zet hier onder het kopje Reservekopie de optie iCloud-reservekopie aan. Voordat u begint Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht,  koppelt u de Apple Watch los  van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert.

Informatie overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone.

En daar hoef je ook helemaal niet bang voor te zijn? In deze handleiding vertellen we je precies hoe je je data over kunt zetten van je oude iphone muziek overzetten naar nieuwe iphone je nieuwe iPhone?

Klik in de lijst onder 'Instellingen' aan de linkerkant van het iTunes-venster op het type content dat u wilt synchroniseren of verwijderen. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of de Apple Watch wilt bewaren, moet u de reservekopie coderen. Overzetten met Begin direct. Klik in de lijst onder 'Instellingen' aan de linkerkant van het iTunes-venster op het type content dat u wilt synchroniseren of verwijderen.

En daar hoef je ook helemaal niet bang voor te zijn, iphone muziek overzetten naar nieuwe iphone.

Wouter Hoeffnagel

Het is alleen mogelijk data over te zetten via iCloud als je een iCloud-account hebt. Slim is dan ook om voor uw iPhone eerst een selectie te maken van muziek, waar u altijd naar kunt luisteren, en alleen deze muziekselectie op uw iPhone te zetten. Download en installeer Telefoon Overdracht op uw computer.

Tik op een wifinetwerk om er verbinding mee te maken. Tik op een wifinetwerk om er verbinding mee te maken. Tik op een wifinetwerk om er verbinding mee te maken.

  • Give me a ticket for an aeroplane joe cocker
  • Wij zijn de stoere herders songtekst
  • Leuk kado voor beste vriendin
  • Is uw huis geschikt voor zonnepanelen