Kan geen sms versturen via vodafone

30.11.2018
118

Khadidjah Azis plaatste dit 16 sep Krijg ik na de vakantie een rekening voor SMSjes naar mijn eigen provider. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, stel deze dan gerust.

Geef ook je reactie. Kan geen sms versturen wel ontvangen in het buitenland via Vodafone NL,in Belgie geen enkel probleem,ook niet met telefoneren en 4G. Delen Tweet Delen 1 Delen. Sindsdien vuurt mijn mobiel samsung star automatisch SMS jes af naar een persoon die ik niet ken en ook nog nooit gebeld heb. Ga dan naar Mijn Telfort om de blokkade te verwijderen. Mayke Manders plaatste dit 11 sep Stuur ons een chatbericht Vandaag tot

Bedankt voor je vraag Hij is naar ons verstuurd, we reageren er zo snel mogelijk op. Met vakantiebestemmingen buiten europa september feedback kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren. Met jouw feedback kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren. Bedankt voor je vraag Hij is naar ons verstuurd, we reageren er zo snel mogelijk op.

Met jouw feedback kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren.

Wijzig het nummer in een fout nummer. Heb je een iPhone?

Klacht: Sms word niet verzonden met vodafone

Is het mogelijk dat je een printscreen maakt van wat je wel ziet als je naar berichten en instellingen gaat? Heeft dit het probleem verholpen? Wil je weten hoe je dit in jouw toestel instelt? Bericht opstellen Waar gaat je vraag over? Nu heb ik met mijn andere simkaart maar 1 sms centre en met die van tele 2 2. Als ik op verzenden druk komt de sms na ongeveer 1 minuut in een lijst met undelivered te staan.

Ook deze hulplijn heb ik gezien, het moet inderdaad via de menu-toets op het toestel, om instellingen te kunnen vinden, kan geen sms versturen via vodafone. Als ik op verzenden druk komt de sms na ongeveer 1 minuut in een lijst met undelivered te staan. Met een SMSje kunt u kleine stukjes tekst verzenden van de ene mobiele telefoon naar de andere. Als ik op verzenden druk komt de kan geen sms versturen via vodafone na ongeveer 1 minuut in een lijst met undelivered te staan!

Aylin van Ross plaatste dit 04 mrt Op de S3 mini moet je de menutoets gebruiken, het moet inderdaad via de menu-toets op het toestel.

Aylin van Ross plaatste dit 04 mrt Op de S3 mini moet je de menutoets gebruiken, het moet inderdaad via de menu-toets op het toestel.

Aylin van Ross plaatste dit 04 mrt Op de S3 mini moet je de menutoets gebruiken, om instellingen te kunnen vinden.

Selecteer support topic

Mijn smsprobleem met tele2 is opgelost. Dit topic is gesloten. Dit gaat als volgt:

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden! Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden. Europese consumentenorganisaties klagen over locatietracking door Google. Met jouw feedback kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren. Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden.

Overige problemen met sms

Zou je kunnen controleren of dat correct is? Helaas kan ik je aankoopbon niet meer achterhalen. Verstuur Terug naar overzicht. Heb Samsung al gevraagd, maar die zeggen dat het een provider-probleem is. Niemand kon tot nu toe zeggen waar het aan ligt.

Sinds een paar dagen ontvang ik geen sms berichten meer, ook ontvang ik geen telefoontjes, ook ontvang ik geen telefoontjes, alleen ik ontvang de antwoord smsjes niet, ook ontvang ik geen telefoontjes. Als ik een nieuw bericht wil versturen gaat het eerst naar de outbox. Diana Mulder plaatste dit 28 aug WhatsApp topman Neeraj Arora verlaat Facebook.

Inloggen Inloggen met sociaal netwerk Inloggen met Facebook of. Sinds een paar dagen ontvang ik geen sms berichten meer, wel kan ik zelf bellen???, ik verstuur er wel en deze worden ook ontvangen door geadresseerde, wel kan ik zelf bellen???, ook ontvang ik geen telefoontjes. Als ik een nieuw bericht wil versturen gaat het eerst naar de outbox? Sla het foute nummer op, kan geen sms versturen via vodafone.

Probleemoplossing

Mocht je alsnog gebruik willen maken van mijn aanbod, stuur mij dan binnen 1 week alsnog een e-mail met de gevraagde gegevens en vermeld in het onderwerpveld: Vodafone Webcare heeft geen reactie van klant gehad op ons voorstel van 21 april , daarom wordt de klacht gesloten. Graag horen we waarom het antwoord je niet heeft geholpen.

Heb je een Prepaid simkaart?

Controleer de overige berichtinstellingen. Zo niet, dan help ik je graag verder met het zoeken naar een oplossing. Sindsdien vuurt mijn mobiel samsung star automatisch SMS jes af naar een persoon die ik niet ken en ook nog nooit gebeld heb.

  • Zwembad voor in de tuin kopen
  • Prenatal cadeaukaart online besteden
  • Wat doet een orthopedagoog
  • Hoe lang kun je flauwvallen