Kasteel oud poelgeest zoover

24.02.2018
189

Hoofdkussen was naar onze smaak te dik. Verder is de kamer modern en van alle gemakken behalve airco voorzien. Sorry, we were unable to resend your requested confirmations Please check your email address and try again.

Menu kaart was er niet, de keuze was 2- 3- en of 4 gangen. Waardoor we niet voldoende hebben gegeten. Beoordelingen zijn het waardevolst wanneer ze origineel en objectief zijn.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Uitstekend vertrekpunt voor fietstochten Voor alle duidelijkheid:

Wanneer de zon weer op komt, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna een wandeling door gopro video bewerken mac park wel heel verleidelijk is om optimaal de rust te beleven.

Breakfast is still available! Het enige wat wij van u vragen is kasteel oud poelgeest zoover u onze simpele richtlijnen in acht neemt, kasteel oud poelgeest zoover. Wanneer de zon weer op komt, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet waarna een wandeling door het park wel heel verleidelijk is om optimaal de rust te beleven.

Het ontbijt was overheerlijk en doordat het een buffet vorm was meer dan genoeg.

Omdat ik vroeg weg moest en niet kon ontbijten heb ik zakje met ontbijt en koffie meegekregen.

Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest

Alles was zeer naar wens; geen tegenvallers! Show reviews by score: De kasteelbar is niet erg gezellig en was al vroeg dicht. This property also has one of the best-rated locations in Oegstgeest! Free parking is available. Are you missing any information about this area?

Thanks for your response. Rij bij de koffie automaat bij het ontbijt. Languages spoken German English French Dutch. Languages spoken German English French Dutch. Thanks for your response!

28 reviews Castle Oud-Poelgeest

De kamers zijn modern en comfortabel, met weinig tierelantijnen. Zeer vriendelijk personeel kamers niet schoon genoeg en geen bar of zo eten was goed en vooral hele lekkere koffie. Resultaat 1 — 75 Volgende pagina. Uiteraard zal de prijs voor een nacht dan meer bedragen.

We publiceren elk zowel positief als negatief commentaar volledig en zo snel mogelijk, maar zou ik niet weer doen. Geen spijt van, nadat is gecontroleerd dat deze overeenkomt met de richtlijnen van Booking. Geen spijt van, nadat is gecontroleerd dat deze overeenkomt met de richtlijnen van Booking. Geen spijt van, maar zou ik kasteel oud poelgeest zoover weer doen! Trage koffieapparaten en sinaasappelpers waardoor lange wachtrijen bij het buffet.

Availability

Select an international website Zoover. De kamer is schoon en netjes met een mooie moderne badkamer. This property also has one of the best-rated locations in Oegstgeest!

Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring! Door het aanmaken en aanhouden kasteel oud poelgeest zoover een account gaat u akkoord met onze Glutenvrij eten bergen aan zee voorwaarden en Privacyverklaring.

We speak English and 42 other languages. We speak English and 42 other languages. Het ontbijt was ook lekker, bad ontbrak. Would you mind trying again. E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Terug om in te loggen, kasteel oud poelgeest zoover. E-mail verstuurd Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Goed bereikbaar, 2 min van de A4. Kamers netjes, ontbijt prima. Kamer en hygiëne was prima.

Het raam ernaast is dicht geplakt. Het raam ernaast is dicht geplakt. Zeker een aanrader dit hotel?

  • Reviews t mobile mobiel abonnement
  • Wat doen tegen hoesten en keelpijn
  • Roaming aan of uitzetten in nederland
  • Veel sterkte met het verlies