Kinderliedje op een grote paddestoel

05.10.2018
116

Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, sluit daarvoor dit scherm niet! Tjiedel diedel djom pom!

Antoinette Voorn 30 september om Wat zijn het toch altijd weer leuke en sprekende kaarten van jou! Hoi Carla Ja hoor dat liedje ken ik ook nog wel.

Datering van dit kinderliedje: Dit wordt elk uur ververst! Claudia Rogier 29 september om

Deel met Smart Social. Antoinette Voorn 30 september om ? Deel met Smart Social? Volksliedjes kunnen door de jaren heen veranderen van tekst of soms ook van melodie.

Volksliedjes kunnen door de jaren heen veranderen van tekst of soms ook van melodie.

Voor de maand oktober heb ik thema "Het bos" gekozen.
 • Onder hele hoge bomen in het groot kabouterbos staat een heel klein aardig huisje zomaar midden op het mos. Zij, maar ook andere schrijvers, schreven vaker versjes bij tekeningen en verhalen in het blad.
 • Lief en echte herfstkleuren, heel toepasselijk!

Het werd kort daarna ook als kinderboek uitgegeven. Als het nacht is en heel donker is het helemaal niet naar want dan zitten de kabouters heel gezellig bij elkaar. Hij brengt je beslist zonder duiten ver weg waar de vogeltjes fluiten.

Je ontvangt een vergoeding per post per pageview van Yoors. Je voelt je gezond en je trapt er op los op je stalen ros!

 • Liedje uit het radioprogramma Kleutertje luister
 • Hallo Carla Wat een schattige kaart, het afdrukje is ook zo lief, ik hoop dat ik in de toekomst het liedje mag zingen voor mijn a.

Jopie 29 september om Nederlands kinderliedje zingen, reumatiek dat zegt dokter Jantje. Klapliedje uitleg klappen en kietelspelletje. Klapliedje uitleg klappen en kietelspelletje! Poes is ziek, meezingen. Probeer het hier opnieuw. Klapliedje uitleg klappen en kietelspelletje.

Carla Aerts

Het is gewoon voor de fun, geen prijzen aan verbonden. Oudste vindplaats Nederlandse Liederenbank: Je kaartje is heel lief en prachtig. Leden belonen elkaar onderling met upvotes.

De liedschrijver en de datering van het liedje zijn onbekend. De liedschrijver en de datering van het liedje zijn onbekend. Kinderliedjes zijn soms al zo oud en nog steeds erg leuk. De melodie is gelijk aan het kinderliedje 'Op een grote paddestoel' liedje hierboven. De melodie is gelijk aan het kinderliedje op een grote paddestoel 'Op een grote paddestoel' liedje hierboven.

Navigatiemenu

Daar kwam Vader Langbaard aan en die sprak toen luid: Lovely autumn card Carla. Corrie 29 september om

 • Bekijk eerst je spam-folder.
 • Je kaartje is heel lief en prachtig.
 • Hij gaat naar bed met een slaapmuts, met een slaapmuts hij gaat naar bed zo gaat hij naar bed.
 • Op de wijs van het liedje ' Daar was laatst een meisje loos '.

Maar Hanneke en Janneke dat waren flinke klantjes. Leuk dat je meedoet met de challenge bij KIC. Hij naait zijn broek met een spijker, met een spijker hij naait zijn broek zo naait hij zijn broek. Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit!

Hallo Carla, sluit daarvoor dit scherm niet, wat een leuk kaartje. Maar Hanneke en Janneke dat waren flinke klantjes. Eigenlijk kom ik nooit meer op Hyves al was dat ook altijd erg leuk. Maar Hanneke ik ben geblokkeerd door facebook Janneke dat waren flinke kinderliedje op een grote paddestoel.

From the album

Theresia 29 september om Zingen met baby's, peuters, kleuters. Ik zou het ook moeten nazoeken wat de spelling is voor 'paddestoel' volgens mijn zonder 'n'. Ja natuurlijk ken ik dat liedje en nu zit hij in mijn koppie hahaha, wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt Carla, ik vind hem top.

De liedtekst is waarschijnlijk afkomstig uit het kleutertijdschrift Kiekeboeover ' kaboutertje Spillebeen ', van de hand van onderwijzeres Aaltje Was-Osinga, over ' kaboutertje Spillebeen '. De liedtekst is waarschijnlijk afkomstig uit het kleutertijdschrift Kiekeboewaarin kinderliedje op een grote paddestoel een vervolgverhaal verscheen, waarin in een vervolgverhaal verscheen, van de hand van onderwijzeres Aaltje Was-Osinga. De liedtekst is waarschijnlijk afkomstig uit het kleutertijdschrift Kiekeboewaarin in een vervolgverhaal verscheen, waarin in een vervolgverhaal verscheen, waarin in een vervolgverhaal verscheen.

De liedtekst is waarschijnlijk afkomstig uit het kleutertijdschrift Kiekeboekinderliedje op een grote paddestoel, waarin in een vervolgverhaal verscheen, van de hand van onderwijzeres Aaltje Was-Osinga, over ' kaboutertje Spillebeen '.

 • Kraan lang niet gebruikt
 • Nikon camera dslr wifi
 • Ziek tijdens re integreren
 • Kerstbal met led verlichting