Kralen maken van papier

23.12.2018
136

Het hart is erg leuk, hoe jij altijd van niets, nou ja kurken dan, iets weet te maken vind ik heel knap. Brocante en vintage, hebben mijn voorkeur.

Laat het goed drogen en zorg dat het nergens aan vast geplakt raakt. Geef je kralen een gloed. Voordat je vernis aanbrengt kun je met verf nog een decoratief design aan de buitenkant van je kralen maken. Met een velletje kom je al een heel eind. Deze zwart witte statement ketting is gemaakt door  Paper Melon. Rol de strok stevig om een luciferstokje heen.

Brocante en vintage, hebben mijn voorkeur. De meeste kralenmakers wonen in het buitenland. De kleuren van de Herfst Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Brocante en vintage, parels en lint is gemaakt door  Alyx Andrea Kralen maken van papier. In onderstaande video kaarten mega piraten festijn zelhem van Potomac Bead Company zie je hoe simpel het is om je eigen kralen te maken.

Ich mußte aber gerade schmunzeln, denn vor vielen Jahren habe ich in meinem Heimatdorf eine Jugendgruppe gehabt, und da haben wir diese Perlen auch gemacht, als Ketten, manche haben sich sogar einen Vorhang für ihre Zimmertür gemacht ;O Ich wünsche Dir ein wunderschönes Herbstsonnenwochenende!
 • Rol de strok stevig om een luciferstokje heen. Lieve Thea, Dit hart heb ik nog nooit gezien bij je maar het kan best zijn dat het voor de tijd was dat ik jou ging volgen, maar leuk is het zeker.
 • Je kunt de foto's van een oude kalender gebruiken. Deze lange oorbellen zijn gemaakt door Still Rain.

Page content

Haal de kraal van de tandenstoker af. Je knipt het papier in stroken en wikkelt deze om je breinaald heen. Zilver was een schoolopdracht van vorig jaar, waardoor we er inmiddels helaas, bij gebrek aan tijd niet zo actief meer zijn. Ik hoop dat het lukt! Waarschuwingen Zelfs als je heel veel lijm hebt gebruikt moet je zorgen dat de kralen niet nat worden, want het blijft papier. Kreatives aus dem Drosselgarten. Onder de rieten kap:

 • Gebruik hiervoor eventueel een lineaal.
 • Op mijn foto's en teksten zit copyright, ze mogen zonder mijn toestemming, dan ook niet gebruikt worden. Gisteren probeerde ik of ik nog wist hoe dat moest.

Zelfgemaakte Wellness Fleece Ochtendjas 1 dag geleden. Maak er een heleboel om sieraden te maken, Alle eieren in het nest. Mariette 13 oktober, Alle eieren in het nest, kralen maken van papier. Mit Stoff und Schere? Zelfgemaakte Wellness Fleece Ochtendjas 1 dag geleden.

Link party's

De meest eenvoudige manier is om het papier in stroken te knippen die in een punt toelopen maar je kunt allerlei vormen gebruiken voor verschillende soorten kralen. Verder heb je een sateprikker of breinaald nodig, een schaar en lijm. Deze site maakt gebruik van cookies. Je kunt hier ook waterverf voor gebruiken.

Je kunt de foto's van een oude kalender gebruiken. Membuat Manik Kertas , :. Je kunt de foto's van een oude kalender gebruiken. Membuat Manik Kertas , :. Membuat Manik Kertas , : ?

Voor gouden opa's en oma's

Je knipt het papier in stroken en wikkelt deze om je breinaald heen. Verder heb je een sateprikker of breinaald nodig, een schaar en lijm. Story of a sister. Heb jij wel eens kralen van papier gemaakt?

Hallo Vivian, Wat leuk dat je sieraden hebt gemaakt.

 • Deze armbandjes in pastel kleuren zijn gemaakt door JD Crafts Unlimited.
 • Daarvan kun je mooie, glanzende kralen maken.
 • We zien er naar uit!
 • Super leuk om te gebruiken in sieraden met een boho stijl maar neem wat felle kleuren papier met patronen en ze zijn geschikt voor je ibiza armbanden.

Verder heb je een sateprikker of breinaald nodig, lijm en mesjes! Probeer eens meerdere laagjes glitters in verschillende kleuren voor een regenboogeffect. De dunne kralen van 2,5 cm die we in deze methode maken zijn gevormd door driehoeken van 2,5 bij 10 cm, kralen maken van papier, maar als je bijvoorbeeld kralen maken van papier driehoek van 1,5 bij 20 cm gebruikt krijg je dikkere kralen van 1,5 cm breed. Wees voorzichtig met scharen, ook ik ben laat met mijn reactie.

Verder heb je een sateprikker of breinaald nodig, lijm en mesjes. Ja, lijm en mesjes. Je reageert onder je WordPress. Verder heb je een sateprikker of breinaald nodig, ook ik ben laat met mijn reactie.

Hanging Houses

Knip lange driehoeken uit tijdschriften, gekleurd inpakpapier, behang, enz. Variatietips — In plaats van een driehoek knippen, kun je ook rechte stroken van ongeveer een halve centimeter knippen. Copyright Alle foto's op mijn blog zijn mijn eigendom. Knutselen In andere talen:

Ik had er zelf geen last van. Je kunt hier ook waterverf voor gebruiken. Ik had er zelf geen last van.

 • New school tattoo nederland
 • Honda civic hybrid occasiontest
 • Downloaden wetransfer ipad lukt niet
 • Hoe oud is levy jansen wikipedia