Lage der a groningen verkocht

07.07.2018
167

In een rustige kindvriendelijke wijk Vaargeul 30 te Groningen. Informatie Unieke samenwerking Succesvol verkoopsysteem:

Op één van de mooiste plekjes van Groningen in de Zeeheldenbuurt aan de Van Brakelvijver. Heerlijk genieten aan aan het Paterswoldsemeer in je eigen vakantiewoning. De woning is prachtig gelegen aan een groenrand en op korte afstand van alle voorzieningen zoals een tennisbaan, scholen, winkelc….

NEBO Makelaars is al ruim 25 jaar actief in de stad Groningen en haar directe omgeving, de makelaars die dit voor u doen zijn; Rob en Marcel. Tot zover het uitzicht. Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. Op korte afstand van alle basisvoorzieningen zoals een basisschool en supermarkt.

Aankoopbegeleiding, vrouwelijk en innovatief NVM makelaarskantoor in het centrum van Groningen met oog voor details en presentatie. Andere Makelaars en franchising in Groningen alles zien? Contact Klik hier om een bericht naar te sturen, lage der a groningen verkocht.

Weer een mooie verkoop en geen alledaagse verkoop. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Maar achter die retro-façade gaat een zee aan modern comfort schuil. Extra hoge binnendeuren met 'inwendige' scharnieren.

De lente komt eraan. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Over   Privacybeleid   Login. Informatie Unieke samenwerking Succesvol verkoopsysteem: Bekijk de vorige nieuwsbrieven. Veel woonoppervlakte voor een betaalbare prijs!

  • Over   Privacybeleid   Login. Daar helpen wij u graag bij.
  • In een rustige kindvriendelijke wijk Vaargeul 30 te Groningen.

Ruimte, lage der a groningen verkocht, hoogte en lichtinval zijn optimaal benut. Helder in Huizen Groningen Kraneweg Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Een inloopdouche met de afmetingen van een slaapkamer. Helder in Huizen Groningen Kraneweg Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Inspiratiebron waren de historische pakhuizen en herenhuizen langs de A!

Verwijderingsverzoek indienen

Of wilt u uw woning verkopen? Bent u op zoek naar een nieuw huis of een recreatiewoning? Daar helpen wij u graag bij. Deze woning is gelegen onder de rook van Groningen 10 autominuten en op de grens van Meerstad.

Extra hoge binnendeuren met 'inwendige' scharnieren. Ooit het domein van handelsschepen is het vaarwater langs de Hoge en de Lage der A nu onderdeel van de staandemastroute. Extra hoge binnendeuren met 'inwendige' scharnieren. Extra hoge binnendeuren met 'inwendige' scharnieren.

Navigatiemenu

Woning huren in Leeuwarden Westersingel 3. In een rustige kindvriendelijke wijk Vaargeul 30 te Groningen. Ruimte, hoogte en lichtinval zijn optimaal benut. Prachtige locatie dichtbij het centrum en een mooi uitzicht op de Van Brakelvijver. Langs dit deel van de A staan tientallen rijks- en gemeentelijke monumenten.

Het dakterras beschikt over een tv-aansluiting. Woningen te huur aan het Van Brakelplein. Woningen te huur aan het Van Brakelplein. Hypotheek Visie Groningen Westersingel 8. Woningen te huur aan het Van Brakelplein. Woningen te huur aan het Van Brakelplein. Hypotheek Visie Groningen Westersingel 8.

De gevoelswaarde van het huis zit in het zomergevoel en de stilte die je hier ervaart. Marjolein Katsma on Twitter https: Niet voor niets, want hier kijk je uit op het allermooiste wat het Groningse stadshart te bieden heeft. YoungNumbers Jan Lutmastraat

Op korte afstand van alle basisvoorzieningen zoals een basisschool en supermarkt. Op korte afstand van alle basisvoorzieningen zoals een basisschool en supermarkt. Op korte afstand van alle basisvoorzieningen zoals een basisschool en supermarkt?

  • Het uur van de zonde recensie
  • Musical annie mg schmidt gouda
  • Modern family haley and andy
  • Dromen over iemand anders baby