Wasmachine draait niet goed

25.12.2018
266

Dan is er een probleem met de stroomvoorziening. Wanneer de wasmachine niet meer draait dan zijn die borstels simpelweg versleten. Nu snap ik echt niet hoe collega's van mij kunnen aangeven dat de wasmachines maximaal 4 kg aankunnen, er zijn bepaalde programma's die deze limiet hebben maar zoals ik aangaf kan het katoen programma een volle trommel aan.

Fijn dat jullie antwoord geven, dat jullie gebonden zijn aan regels, dat snap ik, maar dat er nu al zoveel klachten zijn met allemaal HETZELFDE euvel, zet je toch wel tot denken en ook nog eens bijna allemaal tegelijkertijd na de garantie.

Het kan echter ook zo zijn dat er te weinig wasgoed in zit. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. En dat dit probleem wordt veroorzaakt door een te zware belading was slechts een voorbeeld dat dit een oorzaak kan zijn. Het probleem kan ook een hele gemakkelijke oplossing hebben.

Motor is defect De motor dient vervangen te worden door een nieuwe. Binnen die 2 jaar zullen we er dan ook wasmachine draait niet goed aan doen om bij een defect je lego friends dolphin cruiser build weer in perfecte staat te krijgen.

Het kan allereerst liggen aan stroomproblemen. Motor is defect De motor dient vervangen te worden door een nieuwe. Het is erg balen dat dit de enige oplossing is, maar jammer genoeg is dat het enige wat wij kunnen bieden.

Dan kun je de instructies uit onderstaande filmpje volgen. Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra. Als er teveel wasgoed in zit, zal de trommel niet meer draaien.
  • Als Samsung een beetje ballen had, dan gaven jullie toe dat het jullie fout was en zorgden jullie voor EXTRA onderzoek! Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen.
  • Heeft u echter geen flauw idee wat u moet doen en kan hulp online u ook niet verder helpen?

Koolborstels vervangen

Een andere optie is een doorgeslagen stop waardoor er geen stroom meer bij de wasmachine komt. De motorkoppeling kan defect zijn. Misschien kan die jou wel voorzien van een andere oplossing. Afhankelijk van het type wasmachine kan dit er de oorzaak van zijn dat de machine niet meer centrifugeert maar wel pompt.

Dan kun je de instructies uit onderstaande filmpje volgen. Helaas voldoet de kwaliteit van de Samsung wasmachines niet aan de kwaliteit van de telefoons. Ze zijn lichter geworden, in verhouding tot de machine een veel grotere trommel, meer digitale functies en daarmee specifiekere gebruiksinstructies.

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Dit zal mij euro kosten werk en materiaal. Dit zal mij euro kosten werk en materiaal! Als dit in orde is weet je dat het probleem wordt veroorzaakt door de machine zelf, wasmachine draait niet goed.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Je kunt nog extra model len toevoegen. Natuurlijk wil ik ook liever dat je veel langer plezier hebt van onze wasmachines, we maken ze echt niet met de intentie om er na 2 jaar mee op te houden. Stator motor vervangen Te weinig water Temperatuur is niet correct Verwarmingselement vervangen Vullen met water duurt lang Was nat na centrifugeren Wasmachine begint niet met wassen Wasmachine centrifugeert niet Wasmachine doet niets Wasmachine lekt Wasmachine pompt geen water weg Wasmachine schoonmaken Wasmachine schudt abnormaal Wasmachine staat niet in balans Wasmachine stinkt Wasmachine stroomt over Wasmachine typenummer vinden Zeepbakje vervangen.

Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine draait niet meer', met een kosten indicatie.

Dan zou ik graag nog op het "10 jaar garantie" hoeveel weegt een kuub houtsnippers willen reageren, die 10 jaar garantie slaat op de digitale inverter motor. Om deze te vervangen is het raadzaam om een vakman in te schakelen. Stroom Het kan allereerst liggen aan stroomproblemen, wasmachine draait niet goed. Stroom Het kan allereerst liggen aan stroomproblemen.

Het kan allereerst liggen aan stroomproblemen.

Dit komt rechtstreeks uit de handleiding. Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader. Motor is defect De motor dient vervangen te worden door een nieuwe. Sluit een ander apparaat aan op het stopcontact.

Dit zal mij euro kosten werk en materiaal. Het probleem kan ook een hele gemakkelijke oplossing hebben. Het heeft daarom voorkeur om te wasmachine draait niet goed en niet om de bestaande riem er weer om te leggen. De deurschakelaar voorkomt dat de wasmachine kan centrifugeren als de deur niet gesloten is. De wasmachine centrifugeert alleen maar met gesloten deksel Begint de wasmachine wel met centrifugeren als u het deksel sluit.

De deurschakelaar voorkomt dat de wasmachine kan centrifugeren als de deur niet gesloten is. Uw wasmachine draait het wasprogramma goed af, wasmachine draait niet goed, alleen de voorrij- en onderzoekskosten worden dan in rekening gebracht.

Mocht die defect gaan binnen 10 jaar dan zijn de reparatiekosten voor ons, maar het centrifugeren werkt niet.

Alleen maar antwoorden met: Zie voor meer informatie onze cookieverklaring. Vervang deze dan, maar niet voordat u gecontroleerd heeft of de pomp nog in orde is.

Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren. De oorzaak kan wasmachine draait niet goed een stroomprobleem zijn. Het is natuurlijk makkelijk om je achter de 2 jaar garantie te verschuilen. Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren.

  • Het weer vandaag in west brabant
  • Kleine campings zuid limburg gulpen
  • Cherry seaborn ed sheeran perfect
  • Hoe verjaag ik muizen in huis